Friday, January 21, 2011

Un altre projecte / A new project

Crec que el meu llibre preferit és El Hobbit. Ja el vaig llegir de ben petit i em va fascinar completament. La imatge que tinc tant del Hobbit com d'El Senyor dels Anells s'allunya bastant de la pel·lícula. Per mi Gondor és com Bizanci, Rohan com els visigots, Harad com els musulmans...Tinc bastantes miniatures de Mithril i m'encanta l'estètica del joc de rol d'ICE (o l'edició en català de Joc Internacional) o els dibuixos del difunt Angus McBride (al cel sigui).

Últimament he estat retornant a les miniatures de plàstic en 1/72. Dic retornant perquè quan era jovenet (ara en tinc 30) jugava a mb Airfix, Matchbox i aquells tancs de fabricació espanyola de la marca Eko. Algú els recorda? Moltes vegades, quan sortia de l'escola el meu avi me'n comprava algun en una botiga de la plaça Urquinaona. En aquell temps, disparava avellanes. No sabia que existien reglaments de veritat i els paracaigudistes alemanys i els ANZAC eren de llarg les meves figures preferides. Bé, m'estic desviant del tema. El cas és que buscant per internet em vaig topar amb un parell de links (veure més avall) i després de donar-li algunes voltes (no masses) m'he engrescat en un nou projecte: El Hobbit DBA en 1/72. Res de nou, ja ho sé, però és que no m'hi puc resistir.

ENGLISH TEXT

I think that my favorite book is The Hobbit. I read it when I was a kid and I got fascinated. The image that I have of the Hobbit and The Lord of the Rings is not really close to that one of the movies. For me, Gondor is like Bizantium, Rohan like the visigoths, Harad like the muslims… I have many Mithril miniatures, I love the images and ideas from ICE's rpg and the art of the sadly trespassed Angus McBride.

In the last months I've returned to the plastic world of 1/72. I say returning because when I was a kid (and now I'm 30) I used to play with Airfix, Matchbox and tanks of a Spanish company called Eko. My grandfather bought me a lot of them. My favorites being were paratroopers and ANZAC infantry. Well, looking through internet I found a couple of links (see below) and after a couple of days thinking I've decided to start a new project (another one!): The Hobbit DBA in 1/72. Nothing new, I know but I can't resist it.

Links:

http://www.ferrouslands.com/search/label/Fantasy

http://www.umiacs.umd.edu/~kuijt/orcs/TolkeinDBA.html

http://www.ne.jp/asahi/luke/ueda-sarson/MiddleEarthintro.html


 

No comments:

Post a Comment